Zoek
Sluit dit zoekvak.

More Worldwide @ Subbar

Afgelopen week waren we, in op dracht van New Generation, verantwoordelijk voor het licht design én de uitvoering bij More Worldwide @ Subbar. Een concept van o.a. Leyo Brooks (alias Bizzey), waar voornamelijk house muziek door de speakers klonk.

Tijdens deze avond hadden we 16 octostrips, 10 triparren, 2 P1 retrolampen en een aantal simpele spotjes tot de beschikking. De avond was voorgeprogrammeerd via Capture visualizer en werd uitgevoerd op de Avolites titan mobile met wing. Gedurende de avond hebben we op verzoek enkel en alleen met roze gewerkt.

Ondanks de vele regen hebben wij weer enorm genoten van de avond en de fijne beats door de speakers. 

 

Facebook
LinkedIn
X
Threads
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *