Zoek
Sluit dit zoekvak.

Quursjet’s Neon party

Een tijdje geleden kregen wij in opdracht van huize Quursjet de taak om licht en geluid techniek te verzorgen voor hun huisfeest. Niet zomaar een huisfeest, maar een huisfeest met Neon als thema. Daar horen dus veel blacklights bij. Na een hele middag opbouwen begon het langzaam te schemeren. Al snel werd zichtbaar dat de blacklights goed hun werk deden en het decor op deze manier op prachtige wijze verlichtte. ‘S avonds verzorgden we de geluidstechniek voor de twee DJs die kwamen draaien. Zij hebben het publiek voorzien van oude klassiekers en flinke beukers. Inmiddels hebben we de foto’s van deze avond binnen en deze zijn absoluut adembenemend (zie hieronder). Gedurende de hele avond hebben wij vele positieve reacties gekregen op het prachtige decor, de mooie licht techniek en het goede geluid!

Wij willen huize Quursjet graag bedanken voor deze fantastische avond en het mooie decor dat zij samen met 8Events tot realisatie hebben gebracht.

Ook opzoek naar licht en geluid techniek voor bijvoorbeeld een huisfeest? Neem dan gerust contact op!