Zoek
Sluit dit zoekvak.

Evenementen dienstverlening

Lightoperator

Een lightoperator nodig om een evenement te voorzien van de juiste lichteffecten op het juiste moment? Geen probleem! Van installatie tot uitvoering zorgen wij dat alles tip-top in order is om zo een goede indruk achter te laten bij uw klant. Dit doen wij met gevoel voor muziek en een deskundige kennis op gebied van evenementenverlichting. 

FOH sound engineer

Bent u nug opzoek naar een FOH engineer voor de geluidsset? Van het inprogrammeren van complexe routings tot het aansturen van de live geluidsset. De FOH engineers van 8Events staan voor u klaar. Met onze ervaring, opgedaan uit het werkveld, zorgen wij ervoor dat het geluid tijdens een evenement optimaal klinkt. 

Stage design

Laat 8Events uw idee omzetten in een digitaal design. Zo krijgt uw klant snel een inzicht in hoe het evenement er fysiek uit komt te zien en kan er direct aan een lichtplan gewerkt worden voor het evenement. 

Stage Roadie

Zonder opbouw, installatie en afbouw geen evenement! 8Events is dé helpende hand als het aankomt op opbouw installatie en afbouw. Door middel van onze ruime kennis in de evenemententechniek kunnen wij goed zelfstandig aan de slag en gaan we probleem-oplossend te werk. Komt er tijdens de opbouw of afbouw een probleem aan het licht? Dan anticiperen wij hier direct op.

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam