Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze aanpak zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij uw publiek

De Licht & Geluid producties van 8Events zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw publiek. Bij 8Events kijken we naar elk project als uniek project. We beginnen elk project van vooraf aan om zo voor elk event iets unieks te verzinnen. Daarbij worden verschillende onderwerpen in kaart gebracht en kijken we hoe we deze het best vorm kunnen geven in uw setting. Deze onderwerpen zijn; Spraakversterking, Geluidversterking en Licht & Special FX. Voor deze onderwerpen word een plan, design en programmering gemaakt waarna deze live tot uitvoering zal komen tijdens uw event.

Vooraf

Voor we uberhaupt beginnen moeten we natuurlijk weten met wat voor type event we te maken. Is er een stage design nodig? Moet er een lichtshow voorgeprogrammeerd worden? Is er een complex geluidplan nodig? Of is programmering on side ook mogelijk? Deze vele vragen bespreken wij graag ruim van tevoren met u om alles duidelijk op een rijtje te hebben. We willen natuurlijk niet voor verassingen komen te staan als de dag van het evenement is aangebroken! 

De weg naar een succesvol event
Een succesvol event 33%

Design en Ontwerp

Lichtshows spelen een belangrijke rol in het creëren van de juiste sfeer voor een evenement. Er zijn talloze mogelijkheden om lichtshows te gebruiken en deze kunnen variëren van eenvoudige oplossingen tot zeer complexe producties. Een goed ontworpen lichtshow kan niet alleen de aandacht van de bezoekers trekken, maar ook bijdragen aan de ervaring en de emoties van het publiek. Bovendien kunnen lichtshows worden aangepast aan de specifieke behoeften van een evenement, zoals het benadrukken van bepaalde elementen of het creëren van een bepaalde sfeer. Special FX vormt hierbij een mooie toevoeging waarmee echte hoogtepunten gemaakt kunnen worden. Kortom, lichtshows zijn een onmisbaar onderdeel bij veel evenementen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij 8events steken we graag tijd in het ontwerpen van een lichtshow voor uw event. Wij werken met professionele software en hardware om de meest indrukwekkende lichtshows te realiseren.
De weg naar een succesvol event
Een succesvol event 66%

Realisatie

Na het ontwerpen en voorprogrammeren van de show komt het aan op de realisatie. Daarbij kunnen er altijd dingen zijn die net anders lopen dan verwacht. Het flexibel en probleem-oplossend team van 8Events heeft hier veel ervaring mee en zorgt er voor dat de uiteindelijke realisatie naadloos aansluit op de verwachtingen. 

Zo dragen wij ons steentje bij aan het organiseren van de vetste evenementen op gebied van licht, geluid en special FX techniek. 

De weg naar een succesvol event
Een succesvol event 100%

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam