Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fedde Le Grand Release Party @ PIXL

We hebben wel vaker gave klussen, maar 16 Mei was er absoluut een om over te typen. Fedde Le Grand vierde op deze avond zijn release party voor het nummer “I Just Wanna Party” in PIXL Club. En dat was niet onopgemerkt gebleven. In een bomvolle club presenteerde Fedde Le Grand zijn nieuwe nummer.

Naast zijn nieuwe nummer, ontbraken ook de klassiekers als “Put Your Hands Up For Detroit” en “Let Me Think About It” niet deze avond. De avond werd zo voorzien van een heerlijke mix tussen oude classics én nieuwere house platen die zorgvuldig uitgekozen waren.

Met Fedde Le Grand in de DJ booth konden de special FX niet missen. Op deze avond gebruikten we twee gloednieuwe ECO2JETS van MagicFX. Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt deze jet een milieuvriendelijkere stof die hetzelfde effect geeft als de traditionele CO2 jet.

Alhoewel het clubseizoen inmiddels voorbij is, hebben we afgelopen tijd veel licht klussen gedaan in PIXL. Dit doen we in opdracht van New Generation. PIXL is een plek waar we de ruimte krijgen om te leren, waardevolle feedback ontvangen, en de ruimte krijgen om nieuwe lichtshows te ontwikkelen.

Bij PIXL weten ze ook goed hoe je de avond vastlegt. Dus mooie beelden van verschillende avonden waarop 8Events verantwoordelijk was voor de licht techniek vind je hieronder en hierlangs.

Foto’s door Bramvberg

Facebook
LinkedIn
X
Threads
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *